Mobiltilbehør og tablet tilbehør

Tilbehør til smartphones er populært da mange har en smartphone og med tilbehøret til smartphonen får man mange nye funktioner som kan være både nyttige og underholdende.

Til underholdning kan headsets eller earplugs anvendes til at lytte til musik, eller hvis der er en lille mikrofon i headsettet kan det også bruges til at tale i telefonen med venner og familie. Udover headsets og earplugs kan man også benytte små bluetooth højtalere som kan kobles sammen med smartphonen via den trådløse bluetooth teknologi.

Vil du passe på din smartphone kan du anskaffe dig et cover, case eller etui til mobilen. Dermed er den beskyttet mod de små bump som er svære at undgå.

Vil du gejle en iPhone op kan du købe et panoramakamera som kan trylle mobiltelefonen om til et 360 graders kamera der filmer hele vejen rundt og producerer en film hvor seeren selv bestemmer hvilken retning der skal kigge i.

Der er mange muligheder med tilbehør til smartphones, og du kan eventuelt kigge nærmere på konkrete produkter på www.boynq.dk