Belægningssten

Mange tænker ikke over det, men faktisk spiller belægningssten en større rolle i vores hverdag, end vi egentlig lige går rundt og regner med. Faktisk er belægningssten en af de ting, vi i vores hverdag tager for givet.

Vi går på dem meget af vores dag, og vi har endda også lavet en populære leg til dem, hvor det gælder om ikke at træde på stregerne. Men hvor meget ved vi egentlig om de sten, vi trasker rundt på dagen lang? Ikke rigtigt noget faktisk. Men de her belægningsten har i hvert fald nogle forskellige navne, hvor Karmona er en af dem. Karmona er en belægningssten i tidens mest populære dimension! Denne belægningssten er nemlig 14 cm bred og 21 cm lang. Den har en afrundet kant, og er generelt bare en helt vildt lækker belægningsten. Nogle steder bliver Karmona også kaldt for Herregårdssten med afrundet kant, Holmegårdssten med afrundet kant og Bondesten med afrundet kant.

Karmona er en belægningssten, som man kan anskaffe sig på Fc-beton.dk, som er firmaet Fc Betons egen hjemmeside. Hjemmesiden er super let at finde rundt på, og du vil ikke få problemer på nogen måder. Priserne på de forskellige slags belægningssten er desuden meget favorable, så du vil bestemt heller ikke blive skuffet på det punkt. Skal man også snakke om den service, der bliver tilbudt, er der heller ikke andet end ros at uddele der. Fc beton er med andre ord dem, man skal gå til, hvis man søger nye belægningssten til f.eks. sin indkørsel eller sin terrasse!

FC terrassefliser – læs mere her